Naar wie zijn we op zoek?

Binnen ons team is ruimte voor een senior met zo’n vijf jaar ervaring in marktonderzoek. Het primaire doel van deze senior functie is het succesvol voorstellen, opzetten, uitvoeren en opleveren van marktonderzoek projecten aan bestaande en nieuwe klanten. Werken bij Delta Marktonderzoek betekent dat je brede ervaring opdoet met tal van facetten van marktonderzoek, variërend van internationale online onderzoeken tot diepte-interviews op locatie. Daarnaast zul je ook bijdragen aan de marketing en communicatie van Delta Marktonderzoek, o.a. op LinkedIn en tijdens bijeenkomsten en evenementen.

Hoe werken we bij Delta?

Connecting the dots. Dat is Delta Marktonderzoek in een notendop. De onderzoeken die we uitvoeren, plaatsen we in de juiste context. Bij ieder project houden we tevens rekening met effecten van gedragspsychologie, de zakelijke context en actuele maatschappelijke ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten brengen we terug naar de essentie en compacte management rapporten, zodat onze klanten snel en efficiënt gefundeerde beslissingen kunnen nemen.

Dat onze manier van werken zeer gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat Delta Marktonderzoek dit voorjaar een van de drie genomineerden was voor de MOAward Marketing Research & Analytics Bureau van het Jaar.

Onderweg

    Ben je geïnteresseerd en heb je:

  • zo’n vijf jaar werkervaring in marktonderzoek, bij een onderzoeksbureau of opdrachtgever;
  • een relevante universitaire opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, marketing, communicatiewetenschappen of (economische) psychologie;
  • ruime ervaring met PowerPoint, Excel en SPSS; en
  • eeen ondernemende, initiatiefrijke en flexibele instelling.

Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw motivatie en CV.

Meer weten over deze vacature of meteen solliciteren?

Bel: 070 – 888 5 222
Mail: info@deltamarktonderzoek.nl