Connecting
the dots.

Dat is Delta Marktonderzoek in een notendop. De onderzoeken die we uitvoeren, plaatsen we in de juiste context. We houden rekening met effecten van gedragspsychologie, zakelijke context en actuele maatschappelijke ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten brengen we terug naar de essentie, zodat jij snel en efficiënt gefundeerde beslissingen kunt nemen.
Wil je snel door met je onderzoek, maar kom je tijd tekort? Kies DeltaGO!

Volgende

Invalshoeken.


We maken gebruik van gedragspsychologie, zakelijke context en actualiteit bij de uitvoer van projecten en interpretatie van resultaten.

Gedragspsychologie | Het menselijk brein vertoont allerlei kronkels. Mensen doen niet wat ze zeggen en laten zich onbewust beïnvloeden en sturen. Hier houden we rekening mee bij de dataverzameling en het interpreteren van de resultaten. Zakelijke context | Door nauwe samenwerking met jou als klant, houden we focus op jouw marketing-/ bedrijfsdoelstellingen. Gecombineerd met de kennis uit eerdere onderzoeken, vertalen we resultaten effectief door naar de marketing/business case. Actualiteit | Door actuele ontwikkelingen en trends te betrekken bij de analyse, kunnen we uitkomsten beter verklaren. Tijdgeest, cultuur en de maatschappij kleuren de resultaten.

Kern.


Bij Delta Marktonderzoek houden we onderzoek compact, met focus op de hoofdzaken. De uitkomsten van onze analyses brengen we terug naar de essentie, waarmee je to-the-point antwoord krijgt op jouw vragen. Dankzij begrip voor wat er omgaat in jouw klanten kun jij gefundeerd keuzes maken.

Knopen doorhakken.


We leveren altijd heldere conclusies en concrete, praktische aanbevelingen op. Samen met jou stemmen we de inhoud en de vorm van de deliverables af. We houden scherp zicht op de deelbaarheid van de resultaten. Zo kunnen collega’s, die niet betrokken zijn geweest bij het onderzoek, makkelijk deelgenoot worden. Dit draagt in hoge mate bij aan het besluitvormingsproces.

Op welke vraag wil jij antwoord?

Delta Marktonderzoek kan bij uiteenlopende onderzoeksvragen ingeschakeld worden.
De meest gestelde vragen kunnen we onderverdelen in vier hoofdthema’s:
klant, merk, product en communicatie.

Klant

Het begrijpen van je klanten is van essentieel belang voor organisaties. Of je nu opereert in FMCG, financiële dienstverlening of vervoer, uiteindelijk zijn het je klanten die het succes van je bedrijf bepalen.
Onderzoek is het ideale hulpmiddel om helder inzicht te krijgen in wat je klanten willen, vinden en ervaren.

Product

Producten en diensten zijn het tastbare eindresultaat van jouw organisatie. Consumenten staan rechtstreeks in contact met jouw merk via deze producten en diensten.
Voor veel organisaties is een goed gevulde (New) Product Development-funnel dan ook van levensbelang. Om ervoor te zorgen dat er geen resources verspild worden aan weinig kansrijke ideeën of productverbeteringen, is het verstandig om productideeën te pre-testen.

Merk

Het bouwen van merken en het voeren van een krachtig merkbeleid is een expertise op zich. Bedrijven zijn gebaat bij een sterk merk, met een duidelijke, consistente positionering en een dominante breinpositie in de hoofden van consumenten. Het draait om een zo goed mogelijke mentale beschikbaarheid in de hoofden van consumenten.
Met behulp van merkonderzoek kun je achterhalen hoe je merk ervoor staat.

Communicatie

Of het gaat om een strategische positioneringscampagne, direct mailings of de communicatie tijdens een customer journey. Communicatie draagt bij aan de customer experience, de customer journey, merkbeleving en productperceptie.
Het altijd zinvol om te toetsen of communicatie de juiste boodschap overbrengt en de juiste snaar raakt.

Heeft je vraag te maken met een ander onderzoeksthema?
Ook dan kunnen we je helpen met het vinden van een antwoord.
Neem contact met ons op, dan praten we verder over jouw specifieke vraag.

Interesse in hulp bij de uitvoering van onderzoeksprojecten, zonder het hele onderzoekstraject uit handen te geven? Wellicht biedt de DeltaGO Expert of DeltaGO Assistent uitkomst.

Hoe geven we antwoord?

Voor de meest uiteenlopende onderzoeksvragen bieden we maatwerk onderzoek.
Daarbij voeren we zowel kwantitatief onderzoek, kwalitatief onderzoek
en hybride onderzoek uit voor onze klanten.

Met de onderstaande voorbeelden geven we je graag een kijkje in onze keuken.

Blogs & Biases.

Onze fascinatie voor gedragspsychologie delen we graag met je via een serie van blogs en biases. Daarbij laten we zien hoe je gebruik maakt van deze kennis in marketing, communicatie en onderzoek.

Wie gingen je voor?

Wie zijn wij?

Jan Urlings
Jan Urlings
Market Research Expert
Waarom Delta
Waarom Delta?
Delta Marktonderzoek biedt maatwerk onderzoek,
ontzorgt tijdens de uitvoer van projecten,
en heeft een team van trusted advisors klaarstaan.
Leonie Harkes
Leonie Harkes
Market Research Expert
Team Delta
Team Delta
Met trots presenteren we ons team!
We stellen graag aan je voor:
Jan, Leonie, Mirjam en Tine.
Mirjam Klaren
Mirjam Klaren
Research Manager
Team Delta
Nominatie MOAward 2019
Jaarlijks reikt de Markt Onderzoek Associatie (MOA)
de Award uit voor het Marketing Research &
Analytics Bureau van het jaar. In 2019 behoorde
Delta Marktonderzoek tot de drie genomineerden.
Het jury-rapport vatte kort en krachtig samen
waar Team Delta voor staat en gaat.
Tine Niezink
Tine Niezink
Market Research Expert
Onze partners
Onze partners
We geloven in focus op hetgeen je het beste kunt.
Waar nodig schakelen we de volgende experts in.

Shop

Naast het uitvoeren van complete onderzoekstrajecten voor klanten, zijn we ook graag je sparringpartner, ad hoc expert of assistent.
Ook voeren we regelmatig op eigen initiatief kennisprojecten uit. We delen graag de opgedane kennis met je via verschillende producten in onze shop.

Kom langs of stel ons een vraag:

Delta Marktonderzoek
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag

Bel: 070 – 888 5 222
Mail: info@deltamarktonderzoek.nl